AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SUGENG NDALU Sugeng dalu Ati sing mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra rene We ... Read More »

Search Results For gone

Published Wed, 26 Aug 2020 - 08:33:25 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 85/291] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full)
By: Happy Asmara

Intro:
Gede, tresnoku
Tulus kan ... Read More »
Published Tue, 03 Mar 2020 - 08:05:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 383/937] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Published Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1651/3085] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 211/520] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 06:54:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 276/674] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Page 1 of 2 Totals
[ 1 ] 2 Next»
Bookmark and Share