AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: CAPING GUNUNG Bowo: Saben bengi, nyawang konang Yen memajang mung karo, janur ... Read More »

Search Results For hanelongso

Published Mon, 06 Jan 2020 - 10:55:08 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5910/6544] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share