AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 03:24:49
Random News
Sragen adalah kota kecil yang penuh kenangan. Kenapa? Karena di sinilah kota kelahiran Admin Anekane ... Read More »

Search Results For kan

Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/440] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/331] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/338] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/349] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/350] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Page 1 of 200 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share