AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anak laki-laki yang belum baligh jaman sekarang, dijadikan sasaran tembak bisnis pornografi internas ... Read More »

Search Results For katresnan

Published Fri, 29 May 2020 - 13:36:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/105] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/166] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/303] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Published Fri, 06 Mar 2020 - 07:47:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/305] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 17:05:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/410] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tre ... Read More »
Page 1 of 4 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share