AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MUNDUR ALON-ALON Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang Aku mundur dudu mergo ... Read More »

Search Results For lil

Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2160/2160] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 06:54:49 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1339/1489] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 2
By: Woro Widowati


Durung nganti garing
Tatu sing ning atiku
Tego-tego ... Read More »
Published Thu, 25 Aug 2022 - 07:54:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1129/1253] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NGLILAKNE KOWE
By: Arya Galih


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nang ... Read More »
Published Thu, 18 Aug 2022 - 07:09:14 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1060/1255] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

TETEG ATI
By: Asha Ft Tiara Linggar


Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku is ... Read More »
Published Sun, 07 Aug 2022 - 07:28:21 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 991/1076] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DAMAR OPO LILIN Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DAMAR OPO LILIN Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

DAMAR OPO LILIN
By: Prima HP


Digowo nong endi
Digawe kelendi
Suwi bebarengan
... Read More »
Page 1 of 27 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share