AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LINTANG ATI (Titip Angin Kangen) Lintang sing ono ning wengi Gawe kangen ati A ... Read More »

Search Results For lirik lagu manis duet sragenan karawitan campursari

Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 251/570] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 16/8347] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share