AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MUNDUR ALON-ALON Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang Aku mundur dudu mergo ... Read More »

Search Results For madu

Published Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 427/576] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbi ... Read More »
Published Sun, 07 Aug 2022 - 19:58:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 242/347] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KOYO JOGJA ISTIMEWA (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KOYO JOGJA ISTIMEWA (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KOYO JOGJA ISTIMEWA
By: Ndarboy Genk


Mangan tempe rasane
Koyo mangan lawuh sat ... Read More »
Published Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 520/691] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis mad ... Read More »
Published Sat, 01 Feb 2020 - 06:26:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2224/3135] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Bowo:
Ngmboro ing, awang-awang
Hangelangut bebasan, tanpo tepi
Narabas ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 11:12:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 357/478] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Page 1 of 14 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share