AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak wanita kurang mengerti, tentang tata cara menggunakan bedak, cream maupun lotion tabir surya ... Read More »

Search Results For nat - Page #2

Published Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 160/364] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, ... Read More »
Published Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 258/534] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Published Mon, 09 Mar 2020 - 06:34:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 192/458] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Published Wed, 04 Mar 2020 - 07:49:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 704/1193] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Published Tue, 25 Feb 2020 - 08:42:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 246/468] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Page 2 of 44 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share