AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PROLIMAN JOYO By: Soepardi Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang Ngelin ... Read More »

Search Results For nganti

Published Tue, 26 Dec 2023 - 00:29:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1105/1105] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DUMES (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

DUMES
By: Denny Caknan


Sepine ro aku
Senengmu karo liyane
Arep cemburu
Kok d ... Read More »
Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1460/1460] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Sat, 09 Sep 2023 - 07:16:33 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1081/1081] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NEMU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMU
By: Gilga Sahid


Nemu kowe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ... Read More »
Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2250/2250] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Tue, 10 Jan 2023 - 20:10:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1452/1452] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RUNGKAD
By: Happy Asmara


Rungkad, entek-entekan
Kelangan koe sing paling tak s ... Read More »
Page 1 of 16 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share