AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) By: Happy Asmara Cobo tak kuwat-kuwatke ... Read More »

Search Results For pri

Published Fri, 29 May 2020 - 13:36:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/195] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ... Read More »
Published Wed, 25 Mar 2020 - 09:29:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/264] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTING-ANTING (Duet)


Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto soko sliramu
Ti ... Read More »
Published Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 9/305] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang semb ... Read More »
Published Thu, 12 Mar 2020 - 10:56:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/235] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Published Sun, 01 Mar 2020 - 07:04:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 11/299] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIPLEROKI (Duet)


Pr:
Mas, mas, mas ojo di dipleroki (Lk: Pleroki, pleroki)
... Read More »
Page 1 of 52 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share