AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RONDO KEMPLING (Duet) Lk: Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi Kadingaren ti ... Read More »

Search Results For ra sah bali

Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2272/2272] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 06:54:49 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1454/1604] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 2
By: Woro Widowati


Durung nganti garing
Tatu sing ning atiku
Tego-tego ... Read More »
Published Sat, 13 Aug 2022 - 21:43:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1285/1392] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTING DAUN (Full) Hip Hop Reggae - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTING DAUN (Full) Hip Hop Reggae

Lirik Lagu:

LINTING DAUN
By: Hip Hop Manado (Kreepeek)


Linting daun labat sangat
Lambat la ... Read More »
Published Mon, 23 May 2022 - 18:35:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6008/6974] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ATI 2
By: Rina Aditama


Kurang opo, aku iki dadi wanito
Kurang opo, aku ik ... Read More »
Published Thu, 02 Sep 2021 - 05:42:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 56968/62116] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GARWANE WONG LIYO
By: Gino Wibowo


Wong Ayu sing tak tresnani
Rino wengi mung t ... Read More »
Page 1 of 39 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share