AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: NYIDAM SARI (Bowo) Bowo: Duh wong ayu Pepujaning ati Koyo ngene, wong nandang ... Read More »

Search Results For tatu

Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1227/1227] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Thu, 07 Sep 2023 - 11:21:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 771/771] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NEMEN (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NEMEN
By: Denny Caknan Ft Gilga Sahid


Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe l ... Read More »
Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2160/2160] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1387/1536] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbi ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 06:54:49 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1339/1489] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 2 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 2
By: Woro Widowati


Durung nganti garing
Tatu sing ning atiku
Tego-tego ... Read More »
Page 1 of 9 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share