AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWU LAYANGMU Sewu layangmu Tak simpen ono jroning atiku Tahunono windonono Tak ... Read More »

Search Results For tes

Published Fri, 01 Jan 2021 - 05:35:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1237/1707] [Comment: 0/56]
Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang)
By: Happy Asmara


Sumilir angin wengi
Kang ... Read More »
Published Sat, 06 Jun 2020 - 20:34:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 362/564] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BANYU MOTO (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Tembang iki, tak gawe
Mung kanggo kowe
... Read More »
Published Sun, 05 Apr 2020 - 12:27:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 563/728] [Comment: 0/30]
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo kar ... Read More »
Published Thu, 27 Feb 2020 - 05:51:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3914/4791] [Comment: 0/55]
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rin ... Read More »
Published Tue, 25 Feb 2020 - 08:42:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 663/885] [Comment: 0/23]
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Page 1 of 33 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share