AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TETESING TRESNO Yen sinawang ono netro Sopo wonge seng ra nandang tresno Janu ... Read More »

Search Results For usa

Published Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 568/1050] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke ... Read More »
Published Wed, 12 Aug 2020 - 06:50:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 217/456] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Vita Alvia Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Vita Alvia Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Vita Alvia


Setiap ono masalah, aku eling bojomu
S ... Read More »
Published Wed, 10 Jun 2020 - 08:56:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 190/423] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

KESIKSO KANGEN (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerte ... Read More »
Published Mon, 08 Jun 2020 - 08:09:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 202/384] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILAKNO LUNGAKU By LossKita


Aku ora nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe ... Read More »
Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1050/1664] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Page 1 of 104 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share