AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pekan lalu nilai tukar Rupiah terhadap Dollar US, hampir menyentuh Rp 15.000 per Dollar US. Tapi sec ... Read More »

Search Results For wat

Published Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 868/868] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke ... Read More »
Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1648/1992] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Published Sun, 17 May 2020 - 20:10:39 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 503/656] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gam ... Read More »
Published Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 326/449] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nang ... Read More »
Published Mon, 09 Mar 2020 - 06:34:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 449/568] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Page 1 of 71 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share