AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Lirik Lagu: MANIS ESEMMU Yen nyawang manis esemu Koyo biso ngluluhke atimu Rino wengi ra ... Read More »

Hiburan Category - Page #3

Published Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/64] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Published Fri, 17 Jan 2020 - 19:43:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/66] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Published Fri, 17 Jan 2020 - 13:02:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/66] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Published Thu, 16 Jan 2020 - 09:04:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/136] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Published Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/183] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Page 3 of 16 Totals
«Prev 1 2 [ 3 ] 4 5 Next» Last»»
Bookmark and Share