AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 15 October 2019 - 16:10:16
Random News
Pekan lalu nilai tukar Rupiah terhadap Dollar US, hampir menyentuh Rp 15.000 per Dollar US. Tapi sec ... Read More »

Hiburan Category Page #3

Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 4/428] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Published Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/350] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikin ... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/447] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 22/686] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 7/866] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Page 3 of 11 Totals
«Prev 1 2 [ 3 ] 4 5 Next» Last»»
Bookmark and Share