AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sat, 24 August 2019 - 03:08:28
Random News
Penyakit Roseola ( juga dikenal dengan istilah penyakit Keenam, Exanthem Subitum dan Roseola Infantu ... Read More »

Hiburan Category Page #3

Published Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 3/316] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Published Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/461] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/456] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/203] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Published Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/214] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Page 3 of 10 Totals
«Prev 1 2 [ 3 ] 4 5 Next» Last»»
Bookmark and Share