AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: OJO CIDRO Mung sak mene Pungkasane tali katresnanku Wus bejane Yen aku ditin ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/1627
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati, aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan, senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis, dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, iku watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96464
Bookmark and Share