AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin belum banyak yang tahu, bahwa sirkulasi darah yang buruk bisa mempengaruhi kesehatan otak, j ... Read More »
Published: Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 68/68
Comments: 0/0
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
Rino wengi angrerindu, atiku
Kang tansah dadi impenku

Sopo wonge sopo wonge, duh lae-lae
Nora kesengsem atine
Priyo bagus kang prasojo, solahe
Katon luhur bebudine

Dasar alus yen ngendiko
Pancen wasis gawe lelewo
Winengku wanito murko, mri ... Read More »
Published Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/98] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak ng ... Read More »
Published Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/74] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Published Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/89] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Published Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/77] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Page 1 of 227 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share