AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah Anda Sidratul Muntaha adalah sebuah pohon bidara yang sangat tinggi, tumbuh di langit ke ena ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 06:31:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 29/29
Comments: 0/0
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku, klakon dadi bojone

Lk:
Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku, aku wis kadung tresno
Nelongso, rasaning ati
Yen aku, ra klakon melu nduweni

Lk:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas w ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 12:51:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/66] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 11:12:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/60] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Published Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/18] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih ta ... Read More »
Published Thu, 23 Jan 2020 - 08:19:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/49] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KLOSO OPO KASUR (Duet)


Pr:
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo-podo, biso ka ... Read More »
Page 1 of 213 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share