AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah Anda, diet sehat identik dengan kondisi kulit sehat. Namun bagaimana dengan diet vegetarian? ... Read More »
Published: Sun, 05 Apr 2020 - 12:27:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/70
Comments: 0/0
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki, moco tulisanmu
ra kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh, mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo ar ... Read More »
Published Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/90] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Published Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/85] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-elin ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/80] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Wed, 01 Apr 2020 - 07:34:53 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/94] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELO LEDUNG


Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, ojo pijer nangis
Anakku, si ... Read More »
Page 1 of 235 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share