AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:04:46
Random News
Assalamualaikum, sahabat sebagaimana kita ketahui bersama bahwa setiap ada kehidupan pasti ada kemat ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/137
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Lewat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandhang wuyung, rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni balimu endah manise esemu
Lewat tembang kangen, iki wujud katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Jagalah hati jangan kau nodai
Jagalah hati cahaya Illahi

Bila hati kian bersih
Pikiranpun akan jernih
Semangat h ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32452
Bookmark and Share