AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Obat batuk dengan berbagai macam jenis dan merek marak dijual di warung hingga apotek. Banyak yang m ... Read More »
Published: Tue, 12 May 2020 - 09:51:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 132/263
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALIK KANAN WAE


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu, hoo..

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku biso opo
Ngerteni kowe
Uwis nyanding uwong liyo

Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wis dalane

Sepurane aku
Wis tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihanmu

Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97495
Bookmark and Share