AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:21:42
Random News
WISO TRESNO Sumuruping suryo wayah sore Mendhung katon lelimengan Kok yo mbarengi atiku kroso ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/201
Comments: 0/0
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu
Mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 44199
Bookmark and Share