AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebuah gempa berkekuatan sekitar 8 skala richter terjadi di lepas pantai Jepang Sabtu pagi, kata ahl ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/164
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SESIDEMAN


Bowo:
Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 62470
Bookmark and Share