AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tidak hanya body mobil yang harus kinclong, pelek pun harus terlihat kinclong. Soalnya selain body m ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 749/1031
Comments: 0/17
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (17)
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 19:02:59]
otc ed pills <a href=" https://rxfastrx.com/# ">canadian online drugstore</a> - natural ed remedies
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 19:00:15]
online ordering viagra australia <a href=" https://edviagralove.online# ">viagra no prescription next day delivery</a> - buy cheap viagraa online
chewing viagra
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 23:01:16]
http://edcialislove.com/# canadian cialis
cialis online without prescription
JerryCoica [Mon, 04 Oct 2021 - 18:17:25]
20 mg prednisone <a href=" http://prednisonert.com/# ">generic prednisone</a> - prednisone 20mg buy online
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 15:50:54]
ivermectin <a href=" http://stromectolfive.com/# ">ivermectin 12 mg</a> - ivermectin 4
View All Comments on Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13869
Bookmark and Share