AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Semakin tidak menentunya perekonomian Indonesia, membuat beberapa pemilik Industri Mobil lebih memil ... Read More »
Published: Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/538
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono kae
Gawang–gawang, angel dilalekne

Pr:
Aduh wong bagus
Aku ugo, ora biso lali
Kangen ning atiku
Koyo-koyo, ngenteni tekomu

Lk:
Mugo mugo
Gusti tansah, hamarengno
Dadi srono
Usodo, loro asmoro

Pr:
Aku ngenteni
Mergo eling, mring janji-janjimu
Kapan, aku biso
Nambani roso kangenku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72028
Bookmark and Share