AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sudah tahukah anda kapan waktu terkabulnya doa di bulan Ramadan? Menurut para ulama ada beberapa wak ... Read More »
Published: Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/252
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono kae
Gawang–gawang, angel dilalekne

Pr:
Aduh wong bagus
Aku ugo, ora biso lali
Kangen ning atiku
Koyo-koyo, ngenteni tekomu

Lk:
Mugo mugo
Gusti tansah, hamarengno
Dadi srono
Usodo, loro asmoro

Pr:
Aku ngenteni
Mergo eling, mring janji-janjimu
Kapan, aku biso
Nambani roso kangenku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO TELES


Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, turu tansah klisikan
Sin ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

Lirik Lagu:

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I ... Read More »
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47166
Bookmark and Share