AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:39:17
Random News
Kalau ada obat manjur tapi rasanya manis ya itu dia madu, cairan yang dihasilkan oleh lebah. Rasa m ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/164
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is you and lov ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23537
Bookmark and Share