AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bayangkan jumlah penduduk Indonesia saat ini sekitar 250 juta, kalau per bulan menyumbang Rp. 1,- s ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 18/6562
Comments: 0/150
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (150)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 21:06:58]
doxycycline online pharmacy <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline 50 mg price</a> doxycycline vibramycin
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 05:07:38]
over the counter ed treatment <a href=" https://drugsmst.com/# ">ed pills that work</a> natural treatments for ed
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 13:21:45]
buy amoxicillin 500mg usa <a href=" https://amoxilmst.com/# ">amoxicillin online pharmacy</a> buy amoxicillin 500mg canada
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 21:21:38]
where to buy clomid online uk <a href=" https://clomidmst.com/# ">where to buy clomid in singapore</a> buy clomid uk
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 03:54:04]
doxycycline 100mg capsules <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline 50 mg</a> where can i buy doxycycline capsules
View All Comments on Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59996
Bookmark and Share