AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin anda salah satu orang tua yang suka mengeluh, ketika mempunyai anak kecil yang suka ngompol ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/241
Comments: 0/0
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe n ... Read More »
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90406
Bookmark and Share