AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:07:17
Random News
Para pengguna, ponsel Android pasti akan mencari operator seluler manakah yang menawarkan Paket int ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/152
Comments: 0/0
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67121
Bookmark and Share