AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Ternyata, tak semua perkataan yang muncul dari bibir wanita itu sesuai dengan kalimat yang diucapkan ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 15/1007
Comments: 0/0
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11825
Bookmark and Share