AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahun demi tahun telah berganti, banyak orang yang menantikan momen-momen indah saat pergantian tahu ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/4040
Comments: 1/66
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (66)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:45:55]
valtrex order canada <a href=" http://valtrexfast.com/# ">generic valtrex</a> - valtrex 500mg best price
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:22:40]
wellbutrin xl 300mg <a href=" https://wellbutrinfast.online# ">wellbutrin xl</a> - best generic wellbutrin 2018
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:36:41]
cialis 20 mg tadalafil <a href=" https://clstad20.com/ ">where to buy generic cialis?</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:37:06]
order plaquenil <a href=" https://plghydro200.com/ ">plaquenil weight loss</a>
gralley [Tue, 23 Nov 2021 - 03:52:14]
Lioresal Acheter 10mg <a href="https://ocialisshop.com/ ">buy online cialis</a>
View All Comments on Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24287
Bookmark and Share