AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:22:11
Random News
Mungkin banyak diantara kita yang belum mengetahui dan mengenal nama-nama browser selain Mozilla Fi ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 11:26:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/308
Comments: 0/0
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidham tetesing tresno
Kang satuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandhang kasmaran

Wong kuning kembang jroning atiku
Asih mung kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandhang bronto
Lilanono caket mring sliramu
Tansah gandheng renteng, koyo mimi mintuno

Tak anti a ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro umbaking prasetyo
Tondo anteping tresno
Sineksenku mung anggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen, tan gambuh anglayung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21464
Bookmark and Share