AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim hujan saat ini membuat beberapa titik jalan rawan banjir. Akibat dari hujan yang terus menerus ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2824/3699
Comments: 0/37
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (37)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:04:36]
tamoxifen benefits <a href=" http://nolvadexstart.online# ">nolvadex</a> - nolvadex 10mg
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:24:07]
http://stromectolst.com/# stromectol how much it cost
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:13:37]
stromectol australia <a href=" http://stromectoli.com/# ">generic ivermectin</a> - ivermectin 4000 mcg
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:35:47]
stromectol cvs <a href=" https://stromectoli.com/# ">stromectol 3 mg dosage</a> - ivermectin 500ml
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:27:56]
stromectol cost <a href=" http://stromectoli.com/# ">ivermectin for sale</a> - ivermectin cost uk
View All Comments on Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86940
Bookmark and Share