AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bagaimana sih cara orang tua menyikapinya, kalau anak sering mogok sekolah atau mengalami "School Ph ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1308/4609
Comments: 0/0
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89766
Bookmark and Share