AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hari Raya Idul Adha atau biasa disebut dengan Lebaran Haji adalah hari raya terbesar kedua bagi umat ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/1173
Comments: 0/0
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe n ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23221
Bookmark and Share