AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bagi umat Islam wudhu adalah suatu kegiatan yang sudah rutin, karena paling tidak minimal 5 kali da ... Read More »
Published: Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 177/336
Comments: 0/0
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
Batuk nonong irung mancung
Rekmane, ngandan-andan kembang bakung

Rondho ndeso umure setengah tuwo
Nanging iseh koyo kenyo
Sopo njawil, sing mesti bakale kinthil
Terus kecanthil

Gonti-ganti pasangane, durung mesti
Yen dadi jodhone
Ono deso ayu dewe
Emane, dadi rondo limo anake



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59646
Bookmark and Share