AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Istirahat terbaik adalah dengan tidur. Karena tidur akan mengistirahatkan hampir semua syaraf kita. ... Read More »
Published: Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/226
Comments: 0/0
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
Rino wengi angrerindu, atiku
Kang tansah dadi impenku

Sopo wonge sopo wonge, duh lae-lae
Nora kesengsem atine
Priyo bagus kang prasojo, solahe
Katon luhur bebudine

Dasar alus yen ngendiko
Pancen wasis gawe lelewo
Winengku wanito murko, mring asmoro
Gumrebut rebut-rebuting ngarso

Ibo kuciwo atiku, duh-aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno
Uripku ing alam ndunyo, duh nyowo
Mugi mugi pinuduhno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMPENKU


Ndek mau bengi
Wancine jam siji
Kedadak tangi
Krungu uwong nothok kor ... Read More »
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nang ... Read More »
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang semb ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81301
Bookmark and Share