AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: GETHUK Sore-sore, padang bulan Ayo konco, podo dolanan Rene-rene, bebarengan ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/182
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
Ning saiki mung disio-sio

Ora ngiro, jebulane
Saiki wis tego
Opo pancen dikarepne
Ninggal aku nganti sak lawase

Aku lilo sak kabehe
Timbang loro anggonku mikirne
Mbok menowo wis nasibku
Kudu pisah kalawan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28677
Bookmark and Share