AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sekarang ini, penyakit Stroke tidak lagi hanya menyerang kelompok lansia, namum kini cenderung menye ... Read More »
Published: Sat, 22 Jun 2019 - 19:33:26
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/83
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
Ning saiki mung disio-sio

Ora ngiro, jebulane
Saiki wis tego
Opo pancen dikarepne
Ninggal aku nganti sak lawase

Aku lilo sak kabehe
Timbang loro anggonku mikirne
Mbok menowo wis nasibku
Kudu pisah kalawan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe n ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66297
Bookmark and Share