AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KRETEK UNENGAN Mbiyen, naliko arep lungo Keket, tak rengkuh ono dodo Tangis, t ... Read More »

Search Results For ali

Published Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/25] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI By Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak ... Read More »
Published Thu, 18 Jun 2020 - 00:22:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/9] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KUATNO AKU  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu :

KUATNO AKU By Denny Caknan Feat Ilux ID


Kowe sing biyen tau ning atiku
Sing ta ... Read More »
Published Sat, 13 Jun 2020 - 08:23:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/113] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik lagu:

SAK ORA ORANE By Dory Harsa


Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nali ... Read More »
Published Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/185] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenan ... Read More »
Published Wed, 10 Jun 2020 - 08:56:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/148] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

KESIKSO KANGEN (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerte ... Read More »
Page 1 of 191 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share