AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SRI HUNING Sri huning mustiko tuban Labuh tresno lan saboyo pati Marang raden ... Read More »

Search Results For can

Published Tue, 09 Jun 2020 - 07:28:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/99] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL TATU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL TATU


Ning opo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
N ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/81] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/80] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Published Mon, 09 Mar 2020 - 06:34:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/42] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/78] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
... Read More »
Page 1 of 76 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share