AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 16 July 2019 - 15:50:59
Random News
Kafein kopi memang dapat menyegarkan tubuh yang mengantuk. Namun, sebenarnya ada cara yang lebih efi ... Read More »

Search Results For da

Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/194] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/188] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/195] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Published Sun, 30 Jun 2019 - 23:41:57 In Category Teknologi By AnekaNews.net
[View: 1/215] [Comment: 0/0]
SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar

Keywords Research Dan Suggestion Tools merupakan alat SEO gratis dan berbayar, yang akan membantu kita dalam menemukan kata kunci mana yang ditargetkan dan yang kompetitif.

Berikut adalah alat-ala ... Read More »
Published Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/137] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Page 1 of 202 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share