AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SESIDEMAN Bowo: Wiwitane, handerek sang pekik Priyo bagus, kang olah budoyo ... Read More »

Search Results For de

Published Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 11/174] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Published Thu, 13 Feb 2020 - 08:10:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/117] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Published Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 17/236] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, si ... Read More »
Published Sat, 08 Feb 2020 - 14:59:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/149] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Published Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/136] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Page 1 of 208 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share