AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KONCO TANI Ee, ibo senenge Konco tani, yen nyawang tandurane Nyambut gawe Awa ... Read More »

Search Results For dr

Published Tue, 12 May 2020 - 09:51:34 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/118] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALIK KANAN WAE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALIK KANAN WAE


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresn ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/296] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Sat, 14 Mar 2020 - 08:30:30 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/303] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, ka ... Read More »
Published Wed, 04 Mar 2020 - 07:49:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/343] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Published Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/509] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Page 1 of 59 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share