AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: FOTOMU (Photomu) Fotomu sing no hpku, wong ayu Tak sawang rinten lan dalu And ... Read More »

Search Results For kl

Published Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/91] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI By Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak ... Read More »
Published Fri, 12 Jun 2020 - 13:42:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/59] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ILANG TRESNANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ILANG TRESNANE By Didi Kempot


Tak trima-trimakke
Yen pancen ngono karepe
Tenan ... Read More »
Published Fri, 15 May 2020 - 12:25:39 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/40] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO MUDIK By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO MUDIK By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

OJO MUDIK By Didi Kempot


Mak bedunduk mak pethungul
Virus corona ning opo kowe ... Read More »
Published Sat, 07 Mar 2020 - 07:27:10 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/131] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGATAK (Duet)


Pr:
Bapakne, wanci esuk
Penak tenan, kowe tenguk-tenguk
Ngeli ... Read More »
Published Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/54] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
... Read More »
Page 1 of 62 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share