AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ATI KESIKSO Opo kabeh lelakonku Kowe tego nglarani atiku Urip tansah koyo nge ... Read More »

Search Results For las

Published Tue, 28 Jan 2020 - 07:56:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 36/36] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan


Kok kebangeten men
Sambat blas ra ... Read More »
Published Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 9/53] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Published Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/63] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen n ... Read More »
Published Sat, 25 Jan 2020 - 06:31:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/93] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 11:12:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 7/114] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Page 1 of 110 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share