AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BOCAH GUNUNG Nadyan aku bocah nggunung Doh banget dunungku Ora susah ndadak ng ... Read More »

Search Results For siji

Published Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/154] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nang ... Read More »
Published Wed, 11 Mar 2020 - 13:31:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/160] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMPENKU Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMPENKU


Ndek mau bengi
Wancine jam siji
Kedadak tangi
Krungu uwong nothok kor ... Read More »
Published Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/662] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Published Thu, 30 Jan 2020 - 05:59:18 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/379] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, n ... Read More »
Published Thu, 30 Jan 2020 - 05:38:33 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/475] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Page 1 of 3 Totals
[ 1 ] 2 3 Next»
Bookmark and Share