AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah kamu, sarapan pagi itu penting bukan hanya untuk kesehatan tubuh tapi juga bermanfaat bagi k ... Read More »
Published: Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/232
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak nganggo bingung
Yen to pancen tresno aku

Pancen isih dadi lakon
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon
Pepisahan karo aku

Mugo mugo ojo nganti
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinungo
Tinebihno mring rubedo

Alah yo mas, yo mas, yo mas

Opo kowe ra kelingan
Dolan ning omahku
Ono latar podo lelungguhan
Gegojegan karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16943
Bookmark and Share