AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEHARUSNYA AKU By: Maulana Wijaya Coba kau ingat-ingat kembali Siapa yang ada ... Read More »
Published: Sun, 23 Feb 2020 - 08:57:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1169/1553
Comments: 0/12
Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOCAH GUNUNG


Nadyan aku bocah nggunung
Doh banget dunungku
Ora susah ndadak nganggo bingung
Yen to pancen tresno aku

Pancen isih dadi lakon
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon
Pepisahan karo aku

Mugo mugo ojo nganti
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinungo
Tinebihno mring rubedo

Alah yo mas, yo mas, yo mas

Opo kowe ra kelingan
Dolan ning omahku
Ono latar podo lelungguhan
Gegojegan karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (12)
TerryBiree [Thu, 16 Sep 2021 - 23:59:41]
ivermectin 8 mg <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin</a> - ivermectin price usa
TerryBiree [Sun, 12 Sep 2021 - 08:10:37]
generic ivermectin cream <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">ivermectin 6mg</a> - ivermectin brand
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 05:10:36]
cheap pills online <a href=" http://canadarxmgz.online# ">order diet pills from canada</a> - male enhancement
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 04:25:06]
cialis online no prescription <a href=" https://cialismgz.com/# ">cialis discounts</a> - buy cialis with dapoxetine
TerryBiree [Tue, 07 Sep 2021 - 16:37:46]
natural remedies for ed problems <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">best online pharmacies in canada</a> - new ed drugs
View All Comments on Lirik Lagu BOCAH GUNUNG Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39418
Bookmark and Share