AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 15 October 2019 - 17:04:45
Random News
Siapa yang tidak kepingin tampil cantik dan segar? Pastinya semua wanita kepingin begitu, setelah ba ... Read More »

Search Results For nan

Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/34] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 4/36] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
... Read More »
Published Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 12/586] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Published Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 10/552] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Published Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/395] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Page 1 of 160 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share