AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda boleh percaya boleh tidak, akan tetapi ini adalah fakta. Bahwa kulit buah Apel impor ini bisa m ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:47:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/457
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO By Didi Kempot


Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang, wangi jroning dodo

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro, jebul lamis wae

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti tego, mblenjani janji
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondo, seje karo uripmu

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saiki ne cidro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot


Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngeling ... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Ru ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31161
Bookmark and Share