AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 16 October 2019 - 07:39:11
Random News
Anda perokok berat, atau anda hanya perokok pasif yang menerima imbas negatif dari para perokok di s ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/616
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gelo-karawitan-campursari-hari
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Perjuangan Sukses Chris Gardner Dalam Film The Pursuit Of Happiness - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Perjuangan Sukses Chris Gardner Dalam Film The Pursuit Of Happiness

Yang suka nonton film atau movie, alangkah bagusnya kalau di biasakan nonton film yang bisa menambah semangat hidup agar sukses, bukan film percintaan terus. Seperti kisah perjuangan sukses di film in ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Karawitan/Campursari Sragenan

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73221
Bookmark and Share