AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 22 August 2019 - 01:25:32
Random News
Hubungan cinta yang awet dan langgeng sampai ajal menjemput adalah dambaan setiap pasangan suami ist ... Read More »

Search Results For jam

Published Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/277] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Published Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/239] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Published Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/147] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 0/165] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Published Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/135] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Page 1 of 58 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share