AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PANANDANG Sopo sing gelem, nglakoni Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 21862/38414
Comments: 0/8
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (8)
prionfiff [Fri, 18 Jun 2021 - 06:24:27]
<a href=https://vsaccutanev.com>isotretinoin for sale[/url]
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 03:36:15]
<a href=https://ponlinecialisk.com>cialis without prescription[/url]
prionfiff [Sun, 13 Jun 2021 - 23:51:47]
<a href=https://vsprednisonev.com>buy prednisone[/url]
prionfiff [Sat, 12 Jun 2021 - 00:51:17]
<a href=https://vslevitrav.com>levitra vs viagra vs cialis[/url]
prionfiff [Tue, 08 Jun 2021 - 16:10:37]
<a href=http://ponlinecialisk.com/>buy generic cialis online[/url]
View All Comments on Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11131
Bookmark and Share