AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berhubung dulu pernah kami posting cara mudah hamil untuk memperoleh anak laki-laki, dan pada postin ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 93/3924
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33411
Bookmark and Share