AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buat para Ibu muda mungkin akan kesulitan untuk membedong si buah hati. Apalagi itu anak pertama. Wa ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 27/9198
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo kar ... Read More »
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51707
Bookmark and Share