AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernahkan teman mengalami hal yang seperti ini, atau pernahkan teman memikirkannya? Suatu hari ketik ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:36:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 115/11013
Comments: 0/2
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase


Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:37:39]
zithromax online pharmacy canada: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> generic zithromax medicine
https://zithromaxproff.com/# buy zithromax online fast shipping
zithromax azithromycin zithromax for sale where can i buy zithromax in canada
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 22:09:15]
zithromax capsules 250mg: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax online</a> where to get zithromax
http://zithromaxproff.com/# zithromax tablets
View All Comments on Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98992
Bookmark and Share