AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim kemarau seperti belum benar-benar berlalu, hujan juga masih malu-malu buat menyapa, makanya pe ... Read More »
Published: Mon, 13 Jan 2020 - 08:41:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/719
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan tansah katon rapi
Masyarakat, guyub rukun lan nyawiji

Kelingan, jamane semono
Dino-dino, uripe rekoso
Paribasan, ora mangan sego
Saben dino, mangan tiwul jangan koro

Prihatin, perih jo dibatin
Rejeki, ono sing maringi
Mulane, kowe ojo lali
Bektio, mring ngersane Gusti

Saiki, jamane wis bedo
Ndeso kutho, sasat ora bedo
Mbiyen mulo, mung tansah rekoso
Ning saiki, biso labuh mring Negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22657
Bookmark and Share