AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah saat ini anda sedang dilanda stress? Jika iya, jangan dianggap enteng ya, sebab stress yang ... Read More »
Published: Mon, 13 Jan 2020 - 08:41:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/140
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan tansah katon rapi
Masyarakat, guyub rukun lan nyawiji

Kelingan, jamane semono
Dino-dino, uripe rekoso
Paribasan, ora mangan sego
Saben dino, mangan tiwul jangan koro

Prihatin, perih jo dibatin
Rejeki, ono sing maringi
Mulane, kowe ojo lali
Bektio, mring ngersane Gusti

Saiki, jamane wis bedo
Ndeso kutho, sasat ora bedo
Mbiyen mulo, mung tansah rekoso
Ning saiki, biso labuh mring Negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet) Full By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52096
Bookmark and Share