AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SRI HUNING Sri huning mustiko tuban Labuh tresno lan saboyo pati Marang raden ... Read More »
Published: Mon, 13 Jan 2020 - 08:41:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1134/1719
Comments: 0/0
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan tansah katon rapi
Masyarakat, guyub rukun lan nyawiji

Kelingan, jamane semono
Dino-dino, uripe rekoso
Paribasan, ora mangan sego
Saben dino, mangan tiwul jangan koro

Prihatin, perih jo dibatin
Rejeki, ono sing maringi
Mulane, kowe ojo lali
Bektio, mring ngersane Gusti

Saiki, jamane wis bedo
Ndeso kutho, sasat ora bedo
Mbiyen mulo, mung tansah rekoso
Ning saiki, biso labuh mring Negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 80096
Bookmark and Share