AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RUNTIK ING ATI Yen aku mireng lagu, caping gunung Atiku, tansah nelongso Nali ... Read More »
Published: Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/234
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah angimbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayune sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng ndhedhet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kundur mung layangmu
Ora ngiro keno gudho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 80496
Bookmark and Share