AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Indonesia selain mempunyai berbagai macam budaya, suku, agama dan bahasa, ternyata juga mempunyai be ... Read More »
Published: Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/136
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora nate cidro

Mulo aku tansah angimbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Sliramu pamit tugas ngayahi
Mrih rahayune sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Suk kapan anggonmu bali

Peteng ndhedhet rasaning atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane sing kundur mung layangmu
Ora ngiro keno gudho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87967
Bookmark and Share