AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jambu air merupakan salah satu jenis jambu yang mempunyai banyak air didalam daging buahnya, beda de ... Read More »
Published: Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/488
Comments: 0/0
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, sing tak tresnani
Klinciku ucul

Lungo mangetan, Surobayo
Terus nyang Bali
Mangulon lungo nyang Bandung
Ora ketemu, terus aku nyang Jakarta

Jebul ora ketemu
Aduh klinciku, ojo mbedo aku
Terus bali, nyang Semarang
Klinciku wus, ono ing kandhang

Lha jebulane grusa-grusu
Keburu napsu
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe sing kebanting



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger g ... Read More »
Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIPLEROKI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIPLEROKI (Duet)


Pr:
Mas, mas, mas ojo di dipleroki (Lk: Pleroki, pleroki)
... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

Lirik Lagu:

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50508
Bookmark and Share