AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin selama ini anda tidak menyadari bahwa di sekitar kita banyak sekali hal kecil dan sederhana ... Read More »
Published: Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 14/347
Comments: 0/0
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, sing tak tresnani
Klinciku ucul

Lungo mangetan, Surobayo
Terus nyang Bali
Mangulon lungo nyang Bandung
Ora ketemu, terus aku nyang Jakarta

Jebul ora ketemu
Aduh klinciku, ojo mbedo aku
Terus bali, nyang Semarang
Klinciku wus, ono ing kandhang

Lha jebulane grusa-grusu
Keburu napsu
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe sing kebanting



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo slir ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90559
Bookmark and Share