AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau membaca ramalan dan mengetahui bagaimana karakter seseorang melalui zodiak yang dimilikinya it ... Read More »
Published: Wed, 26 Feb 2020 - 07:13:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/124
Comments: 0/0
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, tak aras kebak roso
Kowe, kondo yen bakal setyo

Ing sabrang, lor kretek unengan
Abot rasa-ne wong pepisahan

Kocap, lagi setahun kerjo
Aku, ketemu konco ndeso
Kondo, ojo banget nelongso
Jare, kowe wis keno gudo

Aku menyat, banjur bali menyang ndeso
Kaget ati, semu ora percoyo

Tekan omah, ulem wis ono mejo
Sesuk isuk, sliramu polokromo

Oo Rani, jebul kowe ngapusi
Oh atiku, loro ginowo mati
Oo Rani, jebul kowe mblenjani
Oh atiku, loro ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67581
Bookmark and Share