AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sepertinya musim kemarau akan segera datang, yang mana identik dengan hawa yang panas. Dan pastinya ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/185
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku antuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mung sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75626
Bookmark and Share