AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 15 October 2019 - 16:22:35
Random News
Mungkin anda akan kesulitan untuk membandingkan beberapa Tablet, ketika ada begitu banyak tablet di ... Read More »

Search Results For bu

Published Wed, 25 Sep 2019 - 07:55:53 In Category Misteri By AnekaNews.net
[View: 0/166] [Comment: 0/0]
Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa?

Terkadang tanpa sengaja, tiba-tiba hidung kita mencium aroma bau-bau aneh di suatu tempat, terutama pada malam hari. Tentu kita bertanya dalam hati, bau apa ini, dari mana asalnya?

Dalam dunia mist ... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 14/727] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 2/412] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 4/455] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Published Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 1/412] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Page 1 of 200 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share